20-års kalas i bygden

Förra året besöktes bygden av riksdagsledamoten Kristina Yngwe (c) ledamot i landsbygdskommittén och igår kom nästa ledamot av kommittén till bygden, Värmlands riksdagsledamot Håkan Svenneling (v) till bygden. Många viktiga landsbygdskämpar från olika kommuner likaså besökte Järlegården igår och umgicks, firade och blickade framåt. Länsbygderådets 20-års firande hade lockat många landsbygdsvänner och från bygdelaget bortsett undertecknad som fick vägleda årsmötet genom dagordningen fanns Håkan Lindstedt, PA Strömberg och naturligtvis Lasse Carlsson på plats. bygdenytt.se är som diskuterades inför upplägget politisk obunden när den inte tar ställning till olika åsikter, det gör ni som betraktare. Håkan igår gick igenom kommitténs arbete och man fick ställa frågor, diskutera och flika in. Ju fler som upptäcker vår bygd, är bara positivt sen att alla numera vill prata landsbygd har jag haft på känn länge. Hårt arbete ger resultat, vilket ger medvetna val i vardagen och pusslet hänger ihop. En viktig lördag i bygden igår som framöver skulle kunna betecknas kanske som en milstolpe i jubileumet vart fall när man in i framtiden blickar tillbaka till 20-års kalaset som ägde rum i bygden! 

Share on Facebook