Skuggan 

Snabbare än skuggan var ju egentligen endast Luckey Luke men det vete katten om livet i bygden väger upp mycket av den visionen att vara med där det händer. Se bara på livet i bygden en tisdag / onsdag kväll i början på april. Kyrkans kör övar i församlingshemmet, tre ungdomslag tränar boll i idrottshallen, imorgon onsdag schack i matsalen och hälsopass i idrottshallen. Lägg därtill fiber frågor nu från mer eller mindre varenda kotte i bygden. Bygden har kommit olika långt, några frågar om skarpa avtal, andra om intresseanmälningar och några om att dra igång grannsamverkan. Jag lyssnar och försöker slussa rätt få det är en otrolig viktig fråga oavsett nivå på statusen men jag ansvarar enbart att vara motorn för att ta i mål etapp 2. Ju fler som hjälps åt och bidrar till bygdens utveckling ju bättre kommer det gå för oss framöver också. 

Share on Facebook