Bygden på kartan

Det gäller att hela tiden spinna på det positiva på det goda och vara lösningsfokuserad. Därav är det otroligt roligt att bygden fick partiledarbesök idag, i lördags en rikdagsledamot från (v) och idag partiordföranden för (c). Ett besök som tog fart efter “årets lantislista” i tidningen Land, då väcktes frågorna vad gör du får stordåd i din hembygd. Svårt att berätta allt, kom ut istället och hälsa på! Sagt och gjort och unika verksamheter skall ha unika besök därav blev Rasmusbyn värd för besöket i bygden. Länets all media följde besöket och radion sände live från bygdens nybyggda “by”. Även på lunchmötet med näringslivet och föreningslivet så var Annie noga återigen att gratulera till mitt engagemang och placering på “årets lantis” listan. Jag kan säga att Annie vet nu vilken kraft det finns i bygden från entreprenörer, näringsliv och bybor. Bygden är återigen satt på kartan och en nöjd gäst åkte österut efter sitt “hemma hos besök” i vår bygd!

Share on Facebook