20 mil från bygden

Det som inte får hända, har hänt. Det som många ändå trott kommer att hända förr eller senare i vårt land, har hänt. Hur du nu väljer att sprida rykten, spä på debatten, ställa vi mot dem mm avgör så klart enbart bara just du. Den insats som polis, räddningstjänst och ambulanspersonal gjorde under dagen idag är saker vi skall vara stolta över. Blåljuspersonalen behöver alla vår stöttning dagar som dessa. Kliv fram och säg ifrån när snacket i lunchrummet drar iväg, sociala medier spårar ur eller hur du själv pratar med nära och kära om vad som skedde tidigare ikväll. Samhället och Sverige står starkt och enat mot terrorism, inget snack om den saken. Ikväll kom inte några hem till sina familjer, ge dem sina tankar istället och låt kraften och den ev ilskan omvändas till något kärleksfullt. Dessa fasansfulla dåd är helt oacceptabla och tankarna går till familjer och anhöriga idag som mist en kär vän. Låt aldrig terrorn vinna, sprid inga rykten och krama ett par extra vänner i helgen. Mer kärlek och omtanke istället för det omvända som bara leder till ett “råare” samhälle. 

Share on Facebook