Livet går vidare….

Följ utvecklingen i nationella medier och behöver ni krissamtal finns bl a information från Svenska kyrkan på deras hemsida och andra organisationer. Kommunen kommer idag lördag flagga de officiella flaggstängerna på halvstång. 

På måndag och tisdag kommer bygden stå värd för dubbla fibermöten. IP-only har träff kl 19:00 i Sabbatsbergs ungdomsgård på måndag med Johan Lindh som samordnare för en ev framtida etapp 3. På tisdag 11/4 med start 17:00 kan de sista som ännu ej sänt in sina avtal för etapp 2 så kommer Telias “öppenfiber” ut igen för att verkligen få ihop antalet hushåll till ett klartecken för byggnation. På påskdagen stängs tiden för inskickade avtal och måste bygdens etapp 2 ha gjort sitt. Fortsättning följet men ta hand om er alla och livet går vidare och ingen annan än ni själva skall få bestämma vad ni skall hitta på idag. Men tänk på tonen mot varandra och medmänniskor ni möter framöver. 

Share on Facebook