Landsbygdsutveckling 

Kom ihåg att alla boende efter etapp 2 måste skickat in sina svar SENAST påskdagen den 16/4. Då stängs kampanjen och tidigare ikväll i bygdens matsal så kom ytterligare tio hushåll in så vi är väldigt nära men mot fjolårets intresselista saknas några till för stolpe in så nu under påsk ställer DU frågan till dina fem närmaste grannar; har du skickat in ditt avtal? Detta är lika viktigt även om det blir ett ja på bygget så måste alla som vill ha vara inne i rullarna för sen låses kampanjen och allt går igång och har man då missat är man 3-5år bort för ev ny påkoppling. 
Imorgon onsdag är det möte igen för bygdens område ang fiber, Dylta Folkets hus 19:00 för alla områden i norra hörnet bortsett de utbyggda områdena så åk dit och lyssna vad IP only har att säga. Deras kampanj håller på till Valborg dvs sista april. Många datum nu att hålla reda på men hjälp varandra och visa god grannsamverkan nu genom att under påsken prata med grannen. Detta året kanske det är en ny uppgift för alla påskagummor och gubbar i bygden; -“Glad påsk och kom ihåg att skicka in dina fiberavtal i tid.” Det är verkligen nu eller aldrig känns det lite som! 

Share on Facebook