Sista chansen

Idag söndag och tillika påskdagen är lite av ödesdag eller en lättnadens dag kanske. Hur som helst så stänger etapp 2 sina inkomna fiberavtal inatt och sen väntas några svettiga vardagar för cheferna i “öppenfiber” att komma med ett för bygden positivt svar. Kolla med grannen och ställ frågan, är ditt fiberavtal inskickat ? Det är nu eller aldrig som gäller och efter nattens deadline kommer antingen ett stoppdatum eller det klartecken för bygge. Ovissheten är enorm därav har vissa hushåll punktatd och påminna en sista gång för att täckningsgraden skall nås. På så sätt blir bygden än mer levande in i framtiden när hus mm ev skall säljas eller maskiner kopplad upp mot omvärlden, oavsett jordbruksmaskiner eller sjukvårdande maskiner för den delen. Informationsmässigt har vart fall många boende utefter etappen gjort precis vad man har kunnat nu får vi hålla timmar och tår att det räcker till! 

Sista chansen, teckna nu! 

IP Onlys avtal för övriga bygden gäller Valborg som högtid och inskickat datum dvs 30/4. 

Share on Facebook