Vad händer nu ? 

Idag tisdag har jag fått flera mejl redan om jag hört något angående “öppen fiber/Telias” besked men något klart bygg eller stopptecken har inte kommit idag. Räknar med att de behöver denna kortvecka på sig att samla ihop alla avtal, analyser och ta ett för oss klokt byggbeslut. I förra veckan punktade jag hus för hus utifrån intresselistan och vi tappade några hushåll tyvärr från dessa två listor, å andra sidan tillkom Rasmusbyn i det hela och vi ligger och skvalpar just nu är min känsla men jag kan bara hoppas på stolpe in men när besked kommer så meddelas detta här först och främst sen kommer ju brev till var och en som steg 2. Återigen håll tummar och tår samt ni områdesansvariga utefter etappen likt mig har inte kunnat gjort mer även om det skulle (peppar / peppar) bli ett negativt besked. Delat lappar x2, säljare har knackat dörr samt ringt samtliga hushåll som innan påsk inte skickat in. Fortsättning följer och besked kommer här i först när det väl kommer. 

Share on Facebook