Fotbollsfemman

Då är länets fotbollsfemma igång på allvar när bygdens sportklubb nu ikväll gjorde premiär. Seger borta mot Marieberg med 1-4 ger råg i ryggen till torsdagens hemmapremiär på Lyckevallen kl 18:45 mot SMÅ IF. Arbetskväll för alla medlemmar och funktionärer i ESK imorgon måndag kl 18:00 så alla lag kan börja träna på gräset sen. 

Resultaten i schack SM för skollag kommer nedan med bygdens ögon hur det preliminära resultat var när bygdens alla spelare lämnade huvudstaden. 

Lågstadiet: 14 plats

Mellanstadiet: 22 plats 

Högstadiet: 4e plats

Nästa söndag sjunger vi in våren i bygden och “eldar” veck hösten även om kommande vecka skall inledas med riktigt aprilväder. Ser mer nedan om bygdens firande på söndag kväll den sista april och valborgsmässoafton i bygden. 

Share on Facebook