Trevlig Valborg! 

En dag som man kanske ändå kan våga hoppas på lite vår. Solen tar på bra i lä mot husväggar och det har varit en strålande sista april. Jag har fått många frågor om kvällens brasa i bygden om hålltider och jag har bett alla kontakta hembygdsföreningen för jag kan läsa mig till 18-21 i NA och brasan tänds kl 19:00 enligt tidigare anslag här på bygdenytt. Kan förstå att man kanske skulle haft hålltider under kvällen men är man på plats hela tiden så missar man inget. Själv blir det en tur bland ungdomarna då Valborg är statiskt sett tyvärr helgen fler och fler begår alkoholdebuten. Innan april byts till maj skall också en 30-års fest uppvaktas med bygdebo inblandad. Håll igång och håll ett extra öga öppet bland alla eldar då det finns risk för gräsbrand enligt räddningstjänsten, så som alltid och i så många olika sammanhang tänk efter före och ta hand om varandra. 

Share on Facebook