Så ska det låta!!!

Jippiekaye så skönt besked som kom på telefon igår kväll. Etapp 2 har fått byggbeslut och i detta ingår likaså Rasmusbyn. Samma känsla som infann sig när förskolan i bygden slog upp portarna, när skogsprogrammet på Kvinnersta fick grönt ljus, “kommundelens” kontgräsplan beslutades mm mm listan kan göras lång. Det går att påverka genom möten, mejl och kontakter med vänner som vill det samma, men det tar tid och kraft men betalar sig för det mesta i det långa loppet. De som inte vill eller står bredvid och ser på kommer alltid stå på perrongen och ha synpunkter. Jag kommer alltid fortsätta påverka för det jag tror på, visst kan man misslyckas och göra fel men vad är det omvända att inte göra något konkret alls. 

Njut ikväll av dagens beslut för detta är bygdens etapp 2 värd. Var bollplank till kyrkbyns bygge liksom etapp 1 och helhets ansvarig för etapp 2, och känslan just nu är helt helt underbar, wow! Jag kommer inte sluta med detta men just fiber frågan i övriga områden finns nu många duktiga personer som jag försökt peppa igång lite här och där. Härligt allesammans och fira med ett extra stort glas mjölk nu ikväll för det tänker jag göra! Jippiekaye 🙂 

Share on Facebook