Nya bygdebor

Årets siffror inför uppvaktningen på nationaldagen av nya bygdebor har kommit. Innan dessa avslöjas här och nu skall vi först förmedla ett lokalt fotbollsresultat igen då ESK igår kväll räddade en poäng mot serieledarna efter 2-2 på övertid. 

Årets siffror nådde inte riktigt fjolårets uppvaktning med hela 27 nyfödda t ex. Vi skall vara noga med att påpeka två saker, de som flyttar ur bygden får minsann ingen uppvaktning och kalenderåret för denna uppvaktning är 1/4-16- 30/3-17 för att ha så rykande siffror som möjligt.

13 stycken nyfödda samt 53 stycken nyinflyttade. De som lämnar bygdens jordeliv uppmärksammas av bygdens församling vid varje alla helgona högtid. 

Detta ställer krav på förskolorna och skolan i bygden att vara på tå inför vad som komma skall men det omvända skulle vara förödande för bygden, inga nyfödda och inga nyinflyttade. Alla chanser att firas skall tas tillvara! 

Share on Facebook