1,2 miljoner 

Nja så många har ännu inte sett bygdeTV på tuben men väl så många unika besök har numera denna interaktiva anslagstavla. Ja jag vet att man måste ta sig för pannan lite grann och inse hur många egentligen som aktivt själva går in och läser denna. Efter byggbeslutet av fiber utefter etapp 2 har flera av er igen kontaktat mig över helgen och grattat mig, gratta er själva istället. Jag hade aldrig orkat vara den drivande aktören om inte alla ni dagligdags supportar med feedback och stöd. Det vardagliga arbete står aldrig still, 1989 som 13-åringen började jag engagera mig i bygden genom idrotten och ESK. Sen har det bara rullat på och för mig att stå bredvid och vara en åsiktsmaskin har aldrig varit ett alternativ utan hela tiden lösningafokusrrat och sen hårt jobb. Jag älskar människor som ger energi, utmanar invanda mönster och konkret vill lösa nåt som inte står rätt till eller förbättra saker ännu en nivå. Precis som förskolan i bygden, mina två yngsta barn fick gå första åren i Varberga / Hjärsta. Där och då kläcktes idén om vart man måste börja för visionen om en blomstrande bygd. Att man själv 10-år senare fick inviga den med pompa och ståt är kvittot för alla möten och jag gjorde inte detta för mig eller ens för mina barn (de hann aldrig gå där) jag gjorde detta för tron och visionen för en stark utvecklad landbygd (oavsett vart i landet) börjar med förskola / skola och ett starkt föreningsliv. Jag kommer aldrig svika min hembygd, många har inte ens märkt att man trappat ner så det säger hu en del om takten i nya spännande projekt. Tveka inte att höra av dig om det är något, tillsammans hjälps vi åt att ta nya steg och bygga en stark vision för en levande landbygd än mer! 

Share on Facebook