Heldag med svenska fanan

Först av allt; skall du bara se en match live på Lyckevallen i år så måste du se derbyt mellan ESK-Frövi ca 15:10 imorgon tisdag, missa inte detta!!! 

Mellan kl 10-17 imorgon tisdag firas det högt och lågt för 17året i rad har platsen varit Lyckevallen i bygden i samband med matcher. Femte året i rad som nyfödda och nyinflyttade bygdebor uppvaktas, exakt lika länge som denna anslagstavla funnits då allting startades här och kopplades samman med firandet på nationaldagen. Ett kärt återseende och även om inte årets siffra slår fjolårets alla redkordfödslar så är den senaste perioden en finfin tvåa. Observera att detta inte raka kalender år utan 1/4-30/3 som dessa uppvaktningar följer år efter år. Alla tider nedan och bygdenytt.se kan avslöja att redan kl 10:00 sjunger Daniel Wester nationalsången för alla ungdomsspelare sen är det samma procedur till derbyt strax efter kl 15 sen fast av och med Ulf Helmer. 

Varmt välkomna allesammans!

Share on Facebook