Rasmusbyn 

Att cykla grusvägen västerut, se husen titta fram mellan buskage och damm med solen stekandes på en klarblå himmel. Det mina vänner är svensk sommar och en välmående blomstrande bygd på många många olika sätt. Sitta ner med ägaren för Rasmusbyn över fika med nybakad kladdkaka och sammanfatta våren, njuta av sommaren och blicka vidare mot en härlig färgsprakande höst, det ger energi och stolthet över allt gott som sker. Bygdebor anställs att jobba med nyinflyttade bybor, bygdens största arbetsgivare troligen redan nu men vart fall när hus 3 och 4 står klara. Man blir glad i hela själen och erbjuder hjälp och kontakter när sådant ev skulle behövas av olika slag. Fortsätt sätt Rasmusbyn på kartan för detta Sverigeunika koncept sätter bygden än mer på kartan än innan. 

Share on Facebook