beslut, fiberetapp 4

Strålande besked i mailboxen från högt och lågt i bygden igår vill jag påstå, underart och härligt!  Jimmy i Sundtorp -Johan i Tingstorp – Max och Kim kring Skogsberg – Basketorp, – Daniel / Anne mfl kring Avdala. Listan kan göras lång av personer som klivit fram och tagit på sig rollen som sammankallande eller “ånglok” på sin “gata”/ by. Vild glädje före sommaren från Fibergruppen om byggbeslut ang etapp 2 på E ons samförläggning. Detta besked säger i skrivande stund Ervalla med omnejd och peppar peppar nu får det inte bli några vita fläckar i bygden efter dessa olika beslut. Viktigt nu att vi olika sammankallande träffas i månadsskiftet aug / sept för genomgång av kartan när alla vet mer på sina håll. Samverkan och kraften i bygden skall aldrig underskattas och detta ger än mer framtidstro för en modern levande bygd. Det blir ett extra stort glas kall mjölk till frukosten i solen. Sträck på er alla, det är många som kan fira detta besked även om det just nu är lite knapphändigt!

Share on Facebook