1,4 miljoner 

Det är helt sjukt sanslösa siffror gällande unika besök på denna interaktiva anslagstavla. Det mest häpnadsväckande är att farten bara ökar och ökar tack vare era delningar, mun till mun och naturligtvis medias uppmärksamhet. Att anslagstavlan behövs det förstod jag från första början men från enstaka dagliga besök så pratas det ju numera om den som att -“jo men det stod på bygdenytt”. Då känner man att man lyckats förmedla allt de som föreningar och privatpersoner i och omkring bygden skickar in för att nå ut med info. Det är så man bygger en ansvarsfull bygd där delaktighet är a och o för att känna stolthet och veta vad som händer, eller på gång såvida det inte redan har hänt. Ni alla ligger bakom detta och det sparas in många liter drivmedel på att som innan 1/1-2012 dela lappar om saker högt och lågt för det var så bygdenytt började. Sponsrade vikta flygblad över 600ex men då endast ett i månaden. Nu dagligdags med besökare långt utanför bygden som bott här förut men är nyfiken på vad som händer. 

Share on Facebook