Varm i själen

En vecka då det varit mediatätt igen, sen så som dagen utvecklads så klappar hjärtat lite extra och man värms av en skön känsla genom kroppen. Regnet drog bort och dagen blev nästintill för bra. Marknaden lockade över 20 utställare, skolan / förskolan lockade nyfikna besökare, tavlor betraktades i församlingshemmet, bygdens fotbollsspelare spelade ut Lindesberg, barnen fullständigt njöt i hinderbanan, konserten inbringade över sextio besökare, funktionärer både här och där. Om jag varit någon motor sen jag valdes till ansvarig för dagen i mars månad då ingen annan ville så vill jag å de bestämstades framhäva hela arbetsgruppen som tagit ansvar för olika delar som sen blev en helhet. Fick imorse förfrågan av församlingen att inleda invigningen innan klockringningen vilket var oerhört hedrande. Nu vräker regnet ner och vi kan göra ett gott bokslut och känna oss riktigt stolta över femte upplagan. 2019 är det dags igen, varmt välkomna åter men det händer alltid något här hos oss. 

Share on Facebook