1,5 miljoner besök

Ta er för pannan men ännu en milstolpe passerades i helgen och det är taxk vare er alla läsare, besökare och glädjespridare. 1,5 miljoner unika besök på en anslagstavla som rör Ervalla / Järle bygden. Korparna kraxar inte lika högt längre utan behovet var överväldigat och efterfrågat. Numera är det en självklar sak att unde dagen surfa in för att se om eller vad som har hänt eller va som är på gång inför helgen och det ä tack vare alla era mejl och tips som strömmar in om saker högt och lågt, stort som smått men för bygdens bästa. 

Jag kommer gnugga vidare för min älskade hembygd, människorna som bor, verkar och besöker den men framförallt för våra barn och unga framtidsdrömmar. En trygg, levande och moden bygd är a och o i framtiden och det mina vänner kommer inte av sig själv. 

Share on Facebook