Försäljningar 

Det ända vi kan vara riktigt säkra på i framtiden är att vi inte kan vara säkra på någonting egentligen. Vi kommer bli mer och mer beroende av digitalisering, ny teknik och invaggade i att “andra löser” saker åt dig. Antingen kan vara livrädd för framtiden eller så kan man påverka utvecklingen. Har fått fler och fler påstötningar om att dels framtida hushåll som är till salu el för att hyra så fler lättare hittar till oss när någon tyvärr lämnar vår bygd av olika skäl. Skickar ni fortsättningsvis in olika tips skall de saluföras här och då kan vi börja påminns om att det finns en byggbar tomt mellan Ekman och Röjler utefter Frövivägen. Mer info kring den lämnas av Leif Ekman i kyrkbyn.  Då så det är helt upp till er vad ni vill läsa inne för bornde, besökare och andra utsocknes nyfikna människor. 

Share on Facebook