Fotbollssommar 

Ervalla SK i div. 4 efter en heroisk insats under årets säsong i femman. Vi stannar inte där, många var det i bygden som satt, hoppade, svettades och till sist ju alde tillsammans med laget igår. Det är sant som det är sagt, Sverige spelar Rysslands VM sommaren 2018 och vi kan stämma om en varm magisk sommar……..dom slutar med regn, inte en seger i gruppen och hemfärd direkt (om man bor på södra sidan ån i Närke vill säga) Vi andra drömmer i åtta månader och förbereder sig inför vad som komma skall och det gäller såväl fotbollskrigarna här i lokalsamhället som hjältarna i landslaget. Så olika men ändå så olika även om fotbollsplanerna och dess inramning är lite annorlunda så är kärleken och passionen till idrotten den samma. Landsbygdens landslag med solade från moderklubbarna likt ESK runt om i Sveroge har gjort en makalös insats och all hyllas efter det. Stort stort grattis och börja redan nu planera in sommarens semester utefter hur lottningen sker. 

Share on Facebook