Utvärdering

Alltid lika kul och smickrande att få creed och en klapp på axeln för att man lägger ner själ och hjärta på saker man tror och brinner för. Idag ringde SMK Örebros Christer Olsson och tackade för all hjälp med att bygga ut årets rekordlånga sträcka tre i bygden. Utan min hjälp (hans egna ord) hade det aldrig gått att genomföra bansträckningen. Sånt är kul och värdefullt att höra, ungefär som ifjol då flytten från Risbergska till Kvinnersta genomfördes. Då har man bara varit med och gjort saker som berikar bygden och sätter oss på kartan lite extra för besökare som inte bor här till vardags. Jag hjälper så gärna till fler gånger om så skulle behövas och hjärta, stolthet och 100% engagemang för en kreativ landsbygd det ser människor runt om en men alldeles för få lyfter luren och säger det rakt ut! Tack SMK tusen tack och jag står redo om ni behöver mer hjälp 2018!

Share on Facebook