Påverkan ger resultat

Ger verkligen resultat svart på vitt  när bybor står upp och mobiliserar förtroendevalda inom olika områden. Denna gången ett klockrent exempel från bygden och dess lekpark i södra delen. Kommunen ville ha in synpunkter om lekparken användes annars fanns det i botten ev planer på att ta bort den. Då kontaktades undertecknad bl a samt Teknikska nämndens ordförande från invånare kring stationsbyn att detta är inte bra och får bara inte ske. När kraften kom underifrån valde man istället att avvara en summa pengar för att byta ut farliga uttjänta lekverktyg mot nya redskap. Nu under våren datum ej ännu spikat kommer en ceremoni / invigning ske när det börjar grönska lite. Datum återkommer vi till men två / tre månader bort ungefär låter det som. Värt att tänka på liksom nyinvigningen för några år sen vid Norsebäcksbadet att när bybor sluter sig samman sker saker gemensamt. Inte tala om Fiberutbyggnaden i vår bygd som byggt på det konceptet hela tiden. Ni gör skillnad i lokalsamhället nära dig, sträck på er och bra jobbat! 

Share on Facebook