Hockeybockeyträff

En lite ovanlig puff denna näst sista måndag i januari. Undertecknad själv kan inte deltaga pga olika diverse möten men många andra kommer känna sig kallade. Kl 18:00 idag samlas intresserade tjejer och killar för en hockeybockyträff på bygdens rink. Dels säger prognoserna att det skall bli blidare väder men flera olika personer i olika forum har under helgen försökt få ihop ett gäng till kvällens samlade träff. 18:00 kör man igång för sen efter 20:00 skall veckans spolare igång så fram med skridskor, hjälm och klubba så blir det lite lira av. Barn och ungdomar som inte skall medverka på detta spel kommer såklart beredas yta för friåkning så klart. Vill du bara komma ner och heja på och se drabbningen så går det bra likaså, man vet ju aldrig om detta sker igen!

Share on Facebook