Vila i frid

Bygdens trädgårdsmästare i Kanan, Nils-Gunnar Olsson har tyvärr avlidit. Det är med stor sorg och saknad som våra tankar går till de närmaste. N-G hade alltid tid när man ringde eller träffade på honom i bygden. Ett glatt humör, väl valda peppande ord och man utböt idéer. Det konkretaste som till och med hamnade i kommunens budget hände i höstas då föreningslokaler på landsbygden behöver en slant för att kunna rustas upp. Det är en idé klippt och skuren utformad av N-G utifrån Sabbatsbergs ungdomsgård. När jag ringde och berättade detta personligen då haglade superlativen från N-G. Alltid med båda fötterna på jorden och en trygg röst att lyssna på.

Länkar in bygdeTV avsnittet nedan som en STOR hyllning till bygdens trädgårdsmästare från Kanan, du kommer alltid minnas ljust och glatt.

Vila i frid!

BygdeTVs avsnitt om Nils-Gunnar

Share on Facebook