Traditionsenligt

Trots envisa rykten på bygden att det inte skulle bli något firande så kan härmed bygdenytt förmedla hålltiderna på fredag. Detta utifrån en efterlysning förra veckan om att volontärer söktes till olika stationer. Nu håller vi bara tummarna för vädergudarna just denna em även om bygden behöver en hel del regn på totalen så kan det hålla uppe under ett par timmar på em. Detta är ju verkligen populärt i bygden och vid bra väder lockas stora skaror ner till midsommarstången. Vi håller alla tummar och tår för såväl volontärer på plats vid alla stationer och vädret på arrangörernas sida. Då kan vi räkna in ett lika gott arrangemang som nationaldagen i bygden inbringade i början på månaden. Boka vart fall in alla tider och sprid till vänner och bekanta för midsommar det firar man i bygden!

Share on Facebook