Fotboll i bygden

Många var tv apparaterna som stod på runt om i bygden, på Järlegården är den plats i bygden som bjuder in att titta tillsammans. Det lär nog bli så på lördag kl 16:00 igen även om inget blivit utlyst ännu. Sverige – England i kvartsfinal i årets VM smaka på den. Sverige ett av åtta kvarvarande lag och skulle (peppar peppar ta i trä) laget ta sig förbi England så är det två matcher kvar och man har hängt i hela VM:ett fullt ut. Holland – veck, Italien -veck, Tyskland -veck, Schweiz -veck och kanske kanske hoppas hoppas England likaså -veck på Sveriges helt osannolika kval och VM resa. Hallå Europa och världen här kommer vi, just för att vi inte kunde låta bli. Så skön sommarkänsla denna magiska VM sommar som påminner mer och mer om sommaren 1994, wow! Missa heller inte omstarten i bygden den 10/8 kl 19:00 på Lyckevallen.

Share on Facebook