Bygden stod stilla

Första lördagen i juli och den em stod verkligen bygden stilla. Svenska herrlandslaget spelade sin kvartsfinal och det märktes både före under och efter. Före matchen leverade jag bygdefoldern till flertalet lådor och det låg verkligen en förväntan i luften. Bygdens Wärdshus stängde tidigare, Järlegården höll öppet och bygden höll andan. Denna gången räckte det inte ända fram, bensinen tog slut. Två nickmål och kanonräddningar av den engelska målvakten gjorde att VM sagan tog slut en vecka före spelet om medaljerna. Dock vara ett av de åtta bästa länderna i årets Världsmästerskap är magnifikt med länder som Holland, Italien, Tyskland utslagna på vägen. Nu kan sommaren börja och endast fyra lag kvar att fördela medaljerna mellan nu. Gott betyg till denna fantastiska VM sommar som drog med sig hela bygden i eufori.

Share on Facebook