Det händer grejer

Särklass mest frågor i mejlen handlar delvis så klart om bygdenytt men bygdeTv och dess ca 40 avsnitt kommer numera innefatta “den fjärde sommaren”. Inspelningen började idag men kommer innefatta sommarens händelser i bygden samt vad som hänt sen senast vi satt tillbaka lutade i våra “solstolar”. Som vi brukar säga, det bästa avsnittet är inte sänt ännu och vad gör man inte för konstens skull (och bygden) Håll utkik men om en 2-3 veckor på “en vit duk” nära dig eller i en smart iPad alt telefon antar vi. Den känslan som upplevdes under fyra svettiga timmar idag den är svårbeskrivlig då den bara måste förmedlas vidare till er tittare. Vi två har så förbaskat skoj att föreviga allt som sker i vår blomstrande bygd och är väldigt ödmjuka över vad vi får vara med om.

Share on Facebook