Rekordbesök

Inte bara värmerekord utan under torsdagen uppgick antalet bilar vid Norsebäck till 41st vid ett och samma tillfälle, samt en moped också skall tilläggas. Sen bygdenytt.se började 1/1-2012 har inrapportade antalet som mest varit 37 bilar men torsdagens em värme gav verkligen utslag på många sätt och vis. Nu är det precis vad vägen mäktar med för skulle det bli flera som vill svalka sig i bygdens å utmärkt som kommunal badplats då får man nog parkera vid rondellen, cykla eller ta bussen. I annat fall får vi utbilda värdar som hjälper till nåja men riktigt skojigt att bygdens bad besöks flitigt i denna bölja. Nu skall ju den värsta hettan sjuka något och återgå till helt okej sommartemperaturer ändå med svenska mått mätta. Dock torsdagen den 26/7 på em 41 bilar samt en moped.

Share on Facebook