Väderomslag

Om det nu väntas åska under lördagen gäller det att vara uppmärksamma vid blixtnedslag. Regn är välkommet men blixtnedslag i detta fnöske är inget att önska. Hjälps åt likt tidigare att se vad som är på gång. Idag på em /kvällen syntes branden i bygden från Lockhyttemasten. Senaste rapporterna säger att branden är under kontroll men fyra styrkor bevakar den under natten på plats. Snabbt ingripande med de portugisisk vattenplanen gjorde verkligen nytta omgående. Inga nyfikna bilister önskas i området då vägarna är nog smala ändå och räddningstjänsten vill fokusera på sitt viktiga arbete än nyfikna besökare. Nu hjälps vi åt att göra lördagen lika bra som tidigare dagar beroende på hur stort ev åskväder som letar sig till bygden. Var på tå och hjälps då vid dunder och brak, ja annars också för nu kan minsta lilla antände och skapa stora bränder på nolltid

Share on Facebook