Ny månad !

Idag lanseras “omstarten” av bygdenytt.se. Jag har nog aldrig varit med om så många mejl under oktober månad om en så simpel men då ack så viktig anslagstavla. Den började som ett experiment 1/1-2012 med ett inlägg om dagen som höll i hela tokiga 6 1/2 år och inlägg. Nu efter en “vit” månad i oktober och flera påstötningar om att hemsidan verkligen behövs i bygden så kopplas den fri från bygdelaget och därmed slipper kopplas ihop med en paraplyförening och blir återigen “min egna” bloggande anslagstavla. Fri från “tyckare och tänkare” men full av info om vad som händer och sker i vår bygd. Nu framöver kommer också det kunna bli två eller till och med tre inlägg samma dag när så mycket sker likväl kanske också vara några dagar utan inlägg beroende på vad som sker.

Share on Facebook